Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Turóczi György e.v.

Turóczi György e.v.

Általános információk

Kapcsolattartó: Turóczi György
Alkalmazottak száma: 1
Cím, telephely: 5122. Jászdózsa, Széchenyi út 28
Tapasztalat: 12 év
Regisztráció: 2015-11-10 13:27:19
Frissítve: 2015-11-10 13:39:13

Elérhetőségek, egyéb információk

turoczi.iroda@gmail.com Készpénzes fizetés Átutalás Turóczi György 0630/478-1360 0620/800-6365 http://mernokiroda.clx.hu/

Bemutatkozás

Vállalkozásom 2003-ban indult, akkor műszaki tervezéssel és műanyag alkatrészek javításával kezdtünk Jászberényben. Az évek alatt több helyi és környékbeli cégnél, vállalkozásnál kaptunk rendszeres tervezői munkát, valamint a helyi autó- és motorkerékpár szerelők egy része is adott rendszeres műanyag javítási munkát.

Az évek telnek, az igények változnak, nekünk pedig követni kell azt. Az elmúlt években már elkezdtük a műszaki tervezés egyik speciális válfaját, a hegesztett szerkezetek tervezését is. Noha ez még friss, azért néhány munkánk már volt ezzel kapcsolatban. A hegesztett szerkezetek optimalizálását pedig igen kevés műszaki tervező iroda képes bevállalni, elsősorban a képesítés hiánya miatt. Mi ennek a képesítésnek és képességnek a birtokában vagyunk.

Az elmúlt pár évben új igénnyel találkoztunk a műanyag jármű- és gépalkatrészek kapcsán. Egyedi vagy kis sorozatú hajlított, vagy sajtolt műanyag alkatrészek gyártása, mint pl. robogó szélvédők, járművekhez védő burkolatok, gépekhez munkavédelmi burkolatok, stb. Igyekeztünk gyorsan reagálni az új igényekre és immár ez a szolgáltatás is elérhető nálunk. Igaz, ez is még friss, de itt is vannak már bemutatható munkáink.

Árlista

Nincs árlista

Ügyfélkör

Nincs megadva

Fizetés módja

Készpénzes fizetés
Átutalás

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2024 • Kapcsolat