Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Mészáros Invest Kft

Mészáros Invest Kft

Általános információk

Kapcsolattartó: Kalauz Péter János
Alkalmazottak száma: 3
Cím, telephely: 1023. Budapest, Frankel Leó út
Tapasztalat: 12 év
Regisztráció: 2017-10-25 09:23:03
Frissítve: 2017-10-25 09:51:14

Tevékenységi területek (2)

Elérhetőségek, egyéb információk

Átutalás Készpénzes fizetés Kalauz Péter János 06302107800 06302696969 Cégek Magánszemélyek https://www.facebook.com/Profiklimas

Bemutatkozás

RÓLUNK RÖVIDEN!


A Cég amelyben dolgozom egy családi vállalkozás. 1996.-os évben alapítottuk és napjainkig többször átszerveződött míg elérte mai végleges formáját. Az édes apám az ügyvezető, aki a nagyobb projecteket menedzseli. Jómagam a lakossági üzletágért felelek. A cégben az adminisztratív ügyeket a feleségem és a húgom intézi. Ezen kívül a cégben kollégák is segítik a munkánkat. Az alkalmazottak folyamatos képzését is szem előtt tartjuk, mert a piacon való fennmaradás el engedhetetlen feltétele a jól képzett szakemberből álló állandó csapat.
Cégünk fő profilja a - klíma,- légtechnikai,- folyadék hűtős rendszerek,- hőszivattyúk,- és a megújuló energiával működő rendszerek, berendezések forgalmazása, szerelése és szak-szervízelése.
Egyik kiemelkedő fontosságú területünk a lakosság teljes körű kiszolgálása, az ingyenes helyszíni felméréstől, a szaktanácsadásig, - és a szerelésig, valamint az általunk szerelt berendezések szervízelése és garanciális karbantartása. Amire garancia az hogy több mint tizenkét márkaképviselettel állunk kapcsolatban, ezáltal mondhatjuk, hogy szinte a teljes klímaválaszték rendelkezésünkre áll.

Vállaljuk a klímatechnikai berendezések kiszállítását, telepítését és üzembe helyezését. Magasan kvalifikált és motivált munkatársaink alkalmazkodnak megrendelőink igényeihez.
Sok éves klímaszerelői és kereskedelmi tapasztalatunkkal, szerteágazó kapcsolatrendszerünkkel állunk rendelkezésére. Nem szezonálisan foglalkozunk klímatechnikával, ez az egyik fő profilunk. Az év 12 hónapjában felmerülő igényeknek kívánunk megfelelni. Szükség esetén teljes kivitelezéssel: vésési munkák után megegyezés esetén teljes helyreállítás. Vakolás, festés, igény esetén a kapcsolódó villanyszerelési munkálatokat is el tudjuk végezni.
Fűtési költségeinket még inkább csökkenteni, optimalizálni tudjuk. Elvégzett munkáinkra a klímaberendezés garancia időtartamával megegyező időtartamú szerelési garanciát biztosítunk, amennyiben az ügyfél igényli az időszakos karbantartási szolgáltatásunk, ami mindenütt a garancia megtartásának feltétele.
- Tanácsadás
Bármilyen klímával kapcsolatban felmerült kérdésre megpróbálunk a teljesség igényével kielégítő választ adni, telefonon, személyesen, illetve e-mail formájában mérnöki háttérrel.
22/1993. KTM rendelet 2.§ (5) szerint 2002. –től csak a hűtőközegek kezelésére vonatkozó arcképes igazolással rendelkező klímaszerelő személy végezhet hűtőközeg kezelést (klímaszerelést vagy javítást …), ami a hűtőközegnek a légkörbe kerülését okozhatja. Ennek ellenőrzése az Országos Monitoring és Képesítő Testület hivatalos honlapján érhető el.
A hűtőközegek kezelésére való jogosultságának ellenőrzése: >> Itt <<
A gyártók által vállalt garanciát, csak fényképes környezetvédelmi kártyával rendelkező klímaszerelő által- telepített klímakészülék esetében lehet érvényesíttetni. A rossz szerelés miatti meghibásodás általában nem azonnal, hanem egy-két év múlva jelentkezik csak, leginkább a kompresszor savasodása miatt.
- Klíma előcsövezés
Újonnan épülő házaknál (létesítményeknél) lehet a legszebben kiépíteni a klíma rendszert a falakba süllyesztve, vakolás és festés előtt. Ezt követően a belső szépészeti munkálatok után (akár a beköltözés után) lehet a klíma rendszert a helyére tenni és beüzemelni.- Klíma telepítés, szerelés
Klíma telepítés során a split klíma beltéri és kültéri egységét felszereljük (a kültérit konzolra vagy magasító talpra), megfelelő szigetelt rézcsővel és elektromosan összekötjük. A kondenzvizet a beltéri egységből elvezetjük. Bekötjük a készüléket az elektromos hálózatba, és ahol kell, a vezetékeket csatornákkal eltakarjuk. A hűtőkört vákumolás után üzembe helyezzük. Tisztán és gyorsan dolgozunk.
- Karbantartás
A beltéri egységekben esetlegesen előforduló gombásodás és penészesedés megszüntetése, megelőzése. Elismert, kiváló minőségű anyagok felhasználásával tesszük gombafertőzés-mentessé készülékét.
- Klíma javítás
Előzetes egyeztetés után a különböző típusú klímaberendezések javítását, nagy szakértelemmel és rövid határidővel vállaljuk mint szerződött garanciális szakszervíz.
- Kötelező szivárgásvizsgálat
A 3 kg hűtőközegnél nagyobb mennyiséget tartalmazó hűtőrendszereket regisztrálni kell a magyarországi Országos Monitoring és Képviselő Testületnél az OMKT honlapján (http://www.hlhmonitoring.hu/).
2008. január 1-től a törvény előírja minden 3 kg hűtőközeg-töltetet (HFC) meghaladó hűtőrendszer esetén a kötelező szivárgásvizsgálat elvégzését.
Ezt 3-30 kg hűtőközeg-töltettel rendelkező rendszerek esetén évente, 30-300 kg hűtőközeg-töltet esetén félévente, míg 300 kg-nál nagyobb hűtőközeg-töltet esetén negyedévente kell elvégezni. A környezetvédelmi felügyelők várhatóan komoly ellenőrzéseket fognak végezni, mulasztás esetén pedig jelentős bírságokat szabhatnak ki. A szivárgásvizsgálat elvégzését az Országos Monitoring és Képviselő Testület (OMKT) által képesített cégek tehetik meg.
Cégünk rendelkezik a szükséges képesítéssel, me

Árlista

Nincs árlista

Ügyfélkör

Magánszemélyek
Cégek

Fizetés módja

Készpénzes fizetés
Átutalás

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2022 • Kapcsolat