Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Kakucsi istvan

Kakucsi istvan

Általános információk

Kapcsolattartó: Kakucsi istvan
Cím, telephely: 32360. Gyál , Deák f 18
Regisztráció: 2017-12-12 12:00:59
Frissítve: 2017-12-12 12:02:57

Tevékenységi területek (1)

Elérhetőségek, egyéb információk

Kalyhaistvan@gmail.com Kakucsi istvan

Bemutatkozás

20 éve foglakozom kályhákal sok referencia van perciz szép munkát adok

Árlista

Nincs árlista

Ügyfélkör

Nincs megadva

Fizetés módja

Nincs megadva

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

 avatarjaGasparAndrea
Értékelő
2018-01-10 13:20:15
Senkinek nem ajánlom ezt az embert!!!!! Csaló!!!!!! Nagyon sok embert átvert már és sok pénzt csalt ki tőlük!!!! A rendőrség már keresi!!!!!
 avatarjaVasasIstvan
Értékelő
2018-01-11 15:03:32
Kakucsi istván többszörös csaló a rendőrség körözi ..több családot át vert nem ért a kályha rakáshoz ,mindig előlegett vesz fel majd eltünik ..a kályha amit épített élet veszélyes a kémény lekellett bontani ..jelenleg igazságügyi szakértőnél van az ügy ..senki ne bízzon meg benne a jó szaki internetes oldalrol kidobták
 avatarjakisnyuszi
Értékelő
2018-05-02 16:14:56
Csalo, sikkaszto, a munkajahoz abszolut nem erto ember! Takolmanyokat keszit! Akit atvert, kerem vegye fel velem a kapcsolatot!
 avatarjaMreka
Értékelő
2019-03-29 17:03:39
Csaló! Tíz embernel több károsult. Rendőrségi eljárások vannak ellene. Budapesten is atvert embereket, lakasfelujitas, gipszkartonozas. Mindenhez feltűnően nagyon ért, telefonon nem kommunikál,irasban sem nagyon (helyesen sem tud írni - ahhoz képest, hogy "végzett" építész mérnök, és katona volt meg mesterlovesz _hahaha _) ), csak viberen, messengeren. Számlázni nem tud, ajánlom mindenkinek, hogy pénzt ne adjon neki előleget, az anyagot a megrendelő vásárolja meg. Pénzt csak a leellenőrzött, már elvegzett munkáért adjon neki a megbízó. Jogosítványa nincs, mégis kocsival jár (nem saját) néha. Eddigi tapasztalat cserék alapján Daewoo lanossal. Szakzsargonokkal dobalozik, ritkan dolgozik pár óránál többet egy nap, hiába ígér bármit előtte. Szavát sem lehet elhinni, első naptól csúszik betervezett munkákkal. A munkasa(i) t nem fizeti ki, őket is atveri. Inkasszo van ellene, így most már kerüli átutalás teljesítését is saját nevére. Nagy a duma, de fizikailag szakértelem zéró, szerencse függvénye, hogy a neki dolgozó ember épp mennyire ért a munkájához, a "végeredmény" szempontjából. A munkafolyamatokat nem fejezi be, és ha szorul a hurok az elszamoltatasnal, szó nélkül töröl, tilt, és elérhetetlenné válik. Szánalmas Mekk-mester. Mindenkinek azt ajánlom, hogy messziről kerülje el! Tapasztalatot szívesen megosztok privát üzenetben. Remélem, már nem sok károsult akad a horgára.
 avatarjaKPetra
Értékelő
2020-02-01 22:46:21
Nálunk ő rakta újra a cserépkályhát, ami még abban az évben elkezdett szétesni (egy tégla beesett a tűztérbe télen). Nem jött kijavítani a hibát, többször időpontot is megbeszéltünk, egyszer sem jött ki. Feljelentettük több helyen is, a tárgyalásokon sem jelent meg. A cserépkályhát le kellett bontani, végül vaskályhát tettünk be, nem akartuk újra megjárni.
 avatarjaNnicole
Értékelő
2021-01-26 21:40:51
Vízvezetékszerelőt kerestünk lakás felújításához. Stefan István néven jelentkezett, eljött a lakásra, adott árajánlatot, massangeren hívott, hogy mikor tud kezdeni. Előleget kért, elkezdte szétbontani a falat. A 3 napos munkát 2 hete csinálta, mindenféle mondvacsinált okokkal lemondta, később jött, mert várják másik helyen is. Az igazi neve amit a szerződésünk írt Kakucsi István. Massangeren Hami Istvánként jelentkezett már be. A mai napig kapott haladékot befejezni a munkálatokat, persze a telefonja ki van kapcsolva, a massangeren már le vagyok tiltva. Holnap megyek feljelentést tenni.

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Nincsenek referencia képek.

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2021 • Kapcsolat