Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

hasznaltlaptop.eu

hasznaltlaptop.eu

Általános információk

Kapcsolattartó: Fógel Adrián
Alkalmazottak száma: 3
Cím, telephely: 8200. Veszprém, Kistó u. 25/a
Tapasztalat: 20 év
Regisztráció: 2021-05-18 12:33:23
Frissítve: 2021-05-18 12:44:37

Tevékenységek (1)

Tevékenységi területek (2)

Elérhetőségek, egyéb információk

Bemutatkozás

A hasznaltlaptop.eu webáruházat a Star Elektro Kft. üzemelteti. A Star Elektro Kft. -t 1997-ben alapítottuk családi vállalkozásként, azóta működünk változatlan formában. ( cégjegyzék információk ) A célunk egy olyan értéket képviselni, mely a jövőben is hosszú távú fenntarthatóságot tesz lehetővé. A legelső szempont, amit célul tűztünk ki, Vevőink elégedettsége.

Webáruházunkban felújított számítástechnikai eszközök széles választékát találja meg. Fő profilunk a felújított használt üzleti laptopok, noteboook, felújított használt asztali számítógépek, monitorok kis és -nagykereskedelme, de ezek mellett megtalálhatók egyéb számítástechnikai kellékek, perifériák, kiegészítők is kínálatunkban.

A legmegbízhatóbb gyártók üzleti kategóriás termékeit forgalmazzuk, melyeket, bankok, biztosítók és olyan egyéb nagyvállalatok alkalmaznak melyeknél elsődleges szempont a megbízhatóság , és a folyamatos hosszú távú terhelés bírása. Éppen ezért ezeket az üzleti ketegóriás prémium minőségű laptopokat legtöbbször valamilyen erős, strapabíró anyagból, például szálcsiszolt alumíniumból , magnéziummal erősített műanyagból vagy egyéb különleges, hosszú élettartamú, nem elöregedő anyagokból készítik. Ezen felül a megbízhatóság és hosszú élettartam eléréséhez, a laptopok , notebookok , és asztalai PC -k hűtését nagyon hatékony és nem mellesleg halk módon oldják meg a gyártók, illetve a kijelzők zsanérjaihoz is olyan anyagokat - például öntött alumíniumot - használnak, melyek időtállók és nem repednek el a sok fedél lehajtás és kinyitás következtében, mint a kiskereskedelmi forgalomban kapható gyengébb minőségű műanyag borítású új laptopoknál.

Az általunk forgalmazott márkák és típusok, csak kizárólag az adott gyártó legmegbízhatóbb üzleti kategóriás termékei találhatóak meg, úgy mint Dell Latitude , HP Elitebook , Hp Probook, Lenvo (régi nevén IBM) Thinkpad, Fujitsu Lifebook.

Ezeknek a termékeknek az új ára elég magas, de azok a cégek akik ilyen laptopokat vagy egyéb számítógépeket alkalmaznak, rendszerint tartós bérletbe (leasing) veszik őket a gyártótól ( Dell, IBM, Lenovo , HP, Fujitsu ) jellemzően 2-3 évre. Majd a bérlet lejárta után a gyártók újakra cserélik ezeket az eszközöket, a "régieket" pedig átvizsgálás és szükség esetén gyári felújítás után jóval alacsonyabb áron újra értékesítik. Így válik jóval " olcsóbb " laptoppá és ezáltal könnyebben elérhetővé, egy felső kategóriás minőségi laptop , notebook vagy asztali számítógép, monitor, sokszor teljesen újszerű állapotban.
Célunk és törekvésünk, hogy az európai beszállító partnereinkkel kialakított hosszú távú bizalmi kapcsolatokból profitálva, olyan minőségi kínálatot tudjunk vásárlóinknak biztosítani, mely kimagaslik a felújított termékek piacán.

Árlista

Teljes kínálatunk árakkal és eredeti képekkel, leírásokkal megtalalálható webáruházunkban itt:
https://hasznaltlaptop.eu

Ügyfélkör

Magánszemélyek
Cégek

Fizetés módja

Készpénzes fizetés
Átutalás

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Felújított...

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2023 • Kapcsolat