Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Tetőablak.hu

Tetőablak.hu

Általános információk

Kapcsolattartó: Tóth Gergely
Cím, telephely: 2132. Göd, Áldás utca 2/b
Tapasztalat: 25 év
Regisztráció: 2023-01-15 17:44:27
Frissítve: 2023-01-15 18:02:28

Elérhetőségek, egyéb információk

Bemutatkozás

Mi, egy összetartó kis családi vállalkozás vagyunk, ahol szinte mindenki családtag. Szeretett főhadiszállásunkról, Gödről mozgatjuk a szálakat és persze a tetőablakokat is. Az elmúlt több, mint 10 évben 3500 ablakot építettünk be vagy cseréltünk ki a saját telepítő csapatunkkal, szerte Pest megyében. Ezzel hozzá tudtunk járulni fő célunkhoz, hogy napfénnyel és friss levegővel lássuk el a tetőtéri otthonokat.

Pontosan tudjuk, hogy egy laikusnak milyen nehéz lehet kiválasztani a megfelelő tetőablakot, mert számtalan fajta megoldás létezik. Itt specifikációk, műszaki és technikai paraméterek között kell bogarászni – ami valljuk be, számukra rendszerint dög unalmas.

A szakavatott szem persze látja és érti az összefüggéseket, de ezt mi nem várjuk el ügyfeleinktől. Hiszen ők csak egyszerűen ablakot szeretnének a tetőtérbe. Olyat, ami jól néz ki, amit könnyű kinyitni, ha pedig becsukják, akkor nem jön be rajta a hideg. Éppen ezért igyekszünk minden segítséget megadni a választáshoz. Azt szeretnénk, hogy ne csak jó ablakuk legyen, hanem, olyan, ami az igényeikhez, lehetőségeikhez is jól passzol és hosszú távon megbízható megoldást nyújt.

Folyamatainkat és a szakmai tudásunkat az évek alatt folyamatosan csiszoltuk és csiszoljuk is mind a mai napig. Szerintünk ez egy végtelen játék, ezért nem a célvonalat várjuk, hogy hátradőlhessünk. Mi a fejlődés útján haladunk, méghozzá jó kedvvel és dalolva.

Árlista

Nincs árlista

Ügyfélkör

Magánszemélyek
Cégek

Fizetés módja

Átutalás

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Tetőablak csere

Tetőablak...

A csapat

Tetőablak...

Tetőablak...

Tetőablak...

Tetőablak...

Tetőablak csere

Tetőablak csere

Tetőablak...

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2024 • Kapcsolat