Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

IRO-DI-OK Kft

IRO-DI-OK Kft

Általános információk

Kapcsolattartó: Sulyok Tibor
Cím, telephely: 9027. Győr, Budai út 18.
Regisztráció: 2009-04-13 09:29:08
Frissítve: 2009-04-13 10:12:18

Elérhetőségek, egyéb információk

96 825540 Készpénzes fizetés Átutalás Sulyok Tibor 96 825540 30 9392200 Cégek Magánszemélyek http://www.esb-hoszivattyu.hu

Bemutatkozás

Cégünk a svédországi Mölndalban működő ESB (EnergiSparBolaget AB) cég hivatalos magyarországi képviselője. Feladatunk a mindig jelenlevő levegőben található megújuló energia felhasználásával hőt termelő ESB levegő - víz hőszivattyú rendszerek mind szélesebb körben történő megismertetése. Az ESB hőszivattyúk nem csak jelentős energia-megtakarítást eredményeznek, de a környezetet is kíméli működése közben. Az ESB levegő-víz hőcserélő környezetbarát berendezések értékesítését és beépítését 2007. novemberében kezdtük. A hőszivattyú forgalmazása mellett a vákuumcsöves napkollektorok értékesítését és telepítését is elvégezzük.
Miért éppen az ESB levegő-víz hőszivattyú? Mert egyszerűen, olcsón telepíthető; Lényegesen olcsóbb a föld és vizes hőszivattyúkhoz képest. Nem kell kutakat fúrni, a kertet felásni. Könnyen kapcsolható a meglévő vizes fűtési rendszerbe. Szélsőséges hőmérsékletek között (-25 - +35°C) alkalmazható. A kültéri egység használata miatt a lakásban nincs zajhatás. Nem kell a drága kémény, a gázterv és gázbekötés kiépítése. Nem robban fel, biztonságos, olcsón üzemeltethető. Nem kell félni a szénmonoxid mérgezéstől, fulladástól.

Árlista

http://www.esb-hoszivattyu.hu/arlista.htm

Ügyfélkör

Magánszemélyek
Cégek

Fizetés módja

Készpénzes fizetés
Átutalás

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Víghajós...

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2022 • Kapcsolat