Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Galériavilág KFT, Galériaépítés

Galériavilág KFT, Galériaépítés

Általános információk

Kapcsolattartó: Tóth Sándor
Cím, telephely: 2230. Gyömrő, Erzsébet utca 34/a
Regisztráció: 2009-09-22 17:53:37
Frissítve: 2009-09-22 19:37:15

Elérhetőségek, egyéb információk

Tóth Sándor 30 5929402

Bemutatkozás

Galériák és galériaágyak készítése fából. Tároló, társalgó, háló kialakítása galériaépítéssel nappaliba, dolgozószobába, hálószobába. Üzleti galériák készítése nagy teherbírással. gyerek méretű galériák kivitelezése gyerekszobába, óvodába kényelmes lépcsővel, biztonságos korláttal. Galériatervezés alsóborítással spotlámpa beépítéssel. Szerződéssel, garanciával, referenciákkal vállaljuk munkáink elkészítését.

Galériákról bővebben:

Kis alapterületű lakásoknál gyakran előforduló probléma, hogy valamelyik funkciónak nem találunk helyet. Ilyenkor jelenthet megoldást a galéria építése. Ez a lakáson belül végzett egyszerű átalakítás gyökeres változást hozhat az ott lakók számára, hiszen a galéria remek helytakarékos megoldás.

Galériát kialakíthatunk a nappaliban, de akár egy kis alapterületű gyerekszobában is létrehozhatjuk ily módon az alvóhelyet. Az építendő galéria alapterülete függ a helyiség méretétől, a belmagasságtól, a nyílászárók elhelyezkedésétől és attól is, hogy milyen funkciót szánunk neki.
A galériák fából készülnek. A fa anyaga lehet luc illetve borovi fenyő. A galéria felületkezelése történhet lakkal, lazúrfestékkel, zománcfestékkel illetve lenolajjal. A galériákra való feljutás érdekében kényelmes feljárók készíthetők, amelyek lehetnek lépcső, létra illetve padlásfeljáró kinézetűek. A galériák nélkülözhetetlen elemei a korlátok, melyek elemei lehetnek faragottak, mart élűek vagy egyszerű deszkák. Az építés sokszínűségéből adódóan különböző zárt és nyitott részek kerülhetnek a galériára. Készíthetők tárolás céljára kialakított helységek, beépített szekrények, polcozott részek. Az elkészített galériák járófelülete burkolható laminált parkettával illetve szőnyegpadlóval a kényelem érdekében. A galériák szépségét adhatja az alsó borítás, amely szerelhető lambériával illetve gipszkartonnal. Mindkét esetben beszerelésre kerülhetnek spotlámpák. Spotlámpák beszerelése, abban az esetben is megoldható, ha nem kerül alsóborítás a galériára.

A galéria megemeli ingatlanunk értékét, hiszen megnöveli az alapterületet. Ezért ingatlanbefektetéssel foglalkozók körében is kedvelt megoldás. A plusz négyzetmétereket viszont nem kell külön fűtéssel ellátnunk, hiszen lentről mindig kapja a kellemes meleget, tehát pénzt is megtakarítunk vele.

Árlista

Alapár:
Lucfenyő szerkezetű galéria 9900ft/m2
Borovifenyő szerkezetű galéria 13900ft/m2
(Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák + a kiszállási díjat)

A galériák sokszínűségéből adódóan nagyon sokféle megoldás létezik kialakításukra. Több féle korláttípus, lépcső megoldás alakítható ki. Részletesebb tájékoztatást ügyfeleink telefonon illetve felmérés során kaphatnak.

Ügyfélkör

Nincs megadva

Fizetés módja

Nincs megadva

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Galéria...

Pillangó...

Galériaágy...

Galériaágy...

Galéria...

Galéria...

Lépcső...

Galériához...

Galéria...

Galéria több...

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2024 • Kapcsolat