Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Erdélyi és Társa Kft.

Erdélyi és Társa Kft.

Általános információk

Kapcsolattartó: Erdélyi Balázs
Cím, telephely: 1025. Budapest, Törökvész út 59.C
Regisztráció: 2010-02-28 11:37:30
Frissítve: 2010-02-28 11:50:10

Elérhetőségek, egyéb információk

iroda@ebbe.co.hu 70 9003202 87 415100 Erdélyi Balázs 70 3108421 87 415100 70 5063100 70 3141123 http://www.ebbe.co.hu

Bemutatkozás

Az Erdélyi és Társa Kft. több mint két évtizedes múltra tekint vissza a hazai építőipari piacon. Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy az épületek megvalósulása során komplex megoldásokkal segítsük ügyfeleink építési célkitűzéseit a kezdeti tervezési fázistól a megvalósításon át a későbbi létesítményfenntartásig.

Egy ingatlan építése – legyen szó magáncélú vagy vállalkozási beruházásról – mindig jelentős mérföldkőnek tekinthető egy életben. Megrendelőink számára az anyagi lehetőségeikhez mérten a lehető legmegfelelőbb, legoptimálisabb megoldásra van szüksége.

Egy rosszul megtervezett és kivitelezett ház életciklusa alatt akár háromszor, négyszer többe kerül, mint ami a megépítés költsége volt. Az üzemeltetési, karbantartási, felújítási költségek előrelátható tervezésével, a létesítmény „üzemeltetésbarát” kialakításával ezen költségek csökkenthetőek.

Vállalkozásunk többszáz megvalósult épülettel és az ebből megszerzett tapasztalattal a háta mögött, a folyamatos továbbképzések és innovatív fejlesztéseknek, beruházásoknak köszönhetően progresszív tendenciát mutat. Célunk a hazai és a megnyíló külföldi piacokon való részvétel bővítése. Az épületek számítógépes térbeli modellezése és tervezése során korszerű épületdiagnosztikai vizsgálatokat is végzünk (benapozás, szoláris nyereség, fényáram-sűrűség vizsgálat, előzetes hőtérképek készítése, akusztikai vizsgálat, energatikai vizsgálat), hogy a lehető legideálisabb, legoptimálisabb tereket - lakó és munkahelyet - hozhassunk létre. Célunk ezáltal maradandó értékek megteremtése.

Árlista

Nincs árlista

Ügyfélkör

Nincs megadva

Fizetés módja

Nincs megadva

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Nagykovácsi,...

Konyha (új),...

Új építésű...

Hétvégi ház

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2024 • Kapcsolat