Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

CEREAL GLOBAL Kft

CEREAL GLOBAL Kft

Általános információk

Kapcsolattartó: Tóth Árpád
Cím, telephely: 2030. Érd, Péter utca 38
Regisztráció: 2010-06-23 13:19:47
Frissítve: 2010-06-23 13:50:32

Elérhetőségek, egyéb információk

Készpénzes fizetés Átutalás Tóth Árpád 30 8376398 30 7335442 Magánszemélyek Cégek

Bemutatkozás

Cégünk az UNIÓS előírásoknak megfelelően és azt előtérben tartva hulladékszállítási és gyorsszerviz illetve gyorsszolgálat szolgáltatásokkal áll minden jelenlegi és jövőbeni partnerünk rendelkezésre. Mikor észrevettük, hogy mennyi hulladék keletkezik és milyen nehéz tőlük legálisan megválni, és környezetünket tisztán tartani. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy beindítjuk cégünk másik profilját és azt elkezdjük felvirágoztatni. Ez pedig nem más, mint a HULLAÉKSZÁLLITÁS és GYORSSZOLGÁLAT a nap 24 órájában akár azonnal is.
Szolgáltatásaink: Fa, papír, üveg, tört üveg, fém, hulladékszállítása. Valamint gyorsszolgálat és gyorsszerviz, ami szinte mindent magában foglal. Legyen szó akár polc felszerelése, vagy víz- gáz-fűtés szerelés, és teljeskörű ezermester szolgáltatás. Bármi, amire szüksége van, mi megoldjuk.
Az elmúlt év során cégünk dinamikusan fejlődött, melyet szolgáltatásaink számának jelentős növekedése, a tevékenységi körünk bővülése, a munkatársi létszám növekedése és szolgáltatásaink színvonalának emelkedése jelez. Stratégiai célkitűzésünk, hogy a piacon felmerülő igényeket a lehető legteljesebb mértékben, a legmagasabb színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és flexibilisen képesek legyünk kielégíteni. Célkitűzéseink megvalósulását és a fejlődést az alábbi főbb tényezők biztosítják:
• Az egyre bővülő kínálatban újdonságként szerepelnek a hulladékszállítási és gyorsszolgálati valamint gyorsszerviz szolgáltatáshoz, szükséges eszközök, műszerek.
• A termékskálát 2010-ben szélesítettük az egyedi igényeknek megfelelő illetve kérések alapján felmerült igényeket figyelembe véve.
• A szakmai és technikai hátterünk biztosítja, hogy képesek vagyunk az igényeknek megfelelő, komplett munkák és egyedi kérések ellátására is.
• Szívesen vállalkozunk egyedi feladatokra, a felhasználói igényeknek megfelelő termékek felkutatására, beszerzésére, szervizelésére.
Az általunk képviselt cégek nagyra értékelik munkatársaink szaktudását és megbízhatóságát
A szolgáltatásainkkal, és a hozzá kapcsolódó szervizmunkák során igyekszünk ügyfeleinknek a lehető legtöbb információt és segítséget megadni a készülékkel és a munkavégzésünkkel kapcsolatban.
Internetes honlapunkon mindenkor aktuális információkhoz juthat új és akciós szolgáltatásainkról. Amennyiben információt vagy ajánlatot kíván kérni vagy rendelését szeretné eljuttatni hozzánk, e-mail címünkön is megteheti vagy válassza ki elérhetőségeink közül az Önnek legmegfelelőbb formát (telefon, fax, levél, e-mail, RSS).
Üdvözlettel:
Tóth Árpád

Árlista

Ár: Megyegyezés szerint

Ügyfélkör

Magánszemélyek
Cégek

Fizetés módja

Készpénzes fizetés
Átutalás

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Kertek...

Szigetelés...

Burkolás....

Fetés -...

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2022 • Kapcsolat