Ezermester Szekember, Mesterember Kereső

Burkolás árak

Burkolás árak

Általános információk

Kapcsolattartó: Pinczés Bertalan burkoló
Alkalmazottak száma: 2
Cím, telephely: 2143. Kistarcsa, Szent László út 16. B. ép. fszt. 2.
Tapasztalat: 15 év
Regisztráció: 2012-12-27 13:17:06
Frissítve: 2013-01-31 15:12:33

Elérhetőségek, egyéb információk

Készpénzes fizetés Pinczés Bertalan burkoló Magánszemélyek Cégek http://burkolasarak.com

Bemutatkozás

Burkolómester Budapest, Pest megye, de akár az egész ország területén - 15 éves tapasztalat, szoftveres látványtervezés, igényes munka: 06 30 302 9545!

Pinczés Bertalan burkoló vagyok, vállalok kisebb kőműves munkákat és főleg burkolást Cegléd területén és környékén. 1992-ben végeztem tanulmányaimat és megszerezve a MAPEI mestervizsgát, 1997 óta burkolóként dolgozom Kistarcsán, Budapesten és Pest megye városaiban, falvaiban. Egyedi megbeszélés alapján az ország bármely pontján vállalok munkát. Bármilyen jellegű épületburkolásról is legyen szó, biztos lehet benne, hogy többéves gyakorlattal és számos elkészített munkával a hátam mögött, megbízható és magas színvonalú burkolást kap.

Tevékenységem fő vonalakban az alábbi területekre terjed ki: – Mindennemű hidegburkolás kül- és beltérben egyaránt: fürdőszoba, nappali, konyha, medence, merülőmedence, terasz. – Természetes kőburkolatok falra, lábazatra, homlokzatra, padlóra. – Terméskő burkolat lerakása – Térkő burkolat lerakása – Bontott tégla burkolat lerakása – Üvegtéglából falazat készítése. – Márvány, gránit burkolás – Linóleum burkolat lerakása – Laminált parketta lerakása. – Kisebb kőműves munkák: falazás, vakolás, betonozás, aljzatkiegyenlítés Vállalom félbehagyott munkák befejezését is!

Árlista

Nincs árlista

Ügyfélkör

Cégek
Magánszemélyek

Fizetés módja

Készpénzes fizetés

Térkép

Pontozás

Még senki sem pontozta ezt a céget.

Szöveges értékelés

 avatarjaszantojo
Értékelő
2015-10-22 10:38:35
Sajnos a munkáját nem tudom értékelni mert a megbeszélt árajánlatot ötszörös megkeresésemre sem küldte el. A helyíni felmérési díjat elvitte. Csak annak ajánlom akinek van felesleges 5.000 Ft-ja kockáztatni.
 avatarjakraft
Értékelő
2016-05-29 20:55:23
Sajnos ez a mai magyar valóság. A komoly építőipari szakemberek külföldön vannak, a maradék meg olyan, hogy megbeszéltek egy időpontot amit nem tart majd én írok neki, hogy mi a helyzet. Erre későbbi időpontra teszi a találkát , majd ezután eltűnik. De nem is bánom az ilyen embernek a munkája is olyan mint a hozzáállása. Komolytalan.

Csak bejeletkezés után értékelheted a céget. Jelentkezz be először!

Szakértői csillagok

Még nem szerzett.

Szakértői csillagok gyűjthetők Fórumunkban.

Képes referenciák

Ezermester Szekember, Mesterember Kereső
Ezermester Szekember, Mesterember Kereső • szakember.ezermester.hu • © Ezermester.hu 1957-2024 • Kapcsolat